Bejelentés


tker.5mp.eu Ismerd meg - vágj bele

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.

A TKER egy olyan Vásárlói Klub, mely egyesíti a korszerű online vásárlási módot a közösségi kapcsolatok ápolásával és mindenki számára elérhető üzleti lehetőséggel.Lehet, hogy még Te sem hallottál róla, mert augusztus 10.-én indult!

Szeretsz nagyobb bevásárlóközpontokban vásárolni, vagy egyszerre megvenni mindent, amire egész héten vagy hónapban szükséged lehet? Mi szeretünk.
De nem szeretünk sorban állni,esőben a kocsiba pakolni. Kisgyerekkel mindez még "izgalmasabb" ! Mindezek mellett persze az is előfordul, hogy mégsem vettünk meg mindent, és ez csak otthon derül ki. A cipekedésről nem is beszélve.

Az ajánlat, amit kaptam, a vásárlással kapcsolatos, de sorban állás, és időveszteség nélkül. A kiválasztott termékeket ingyen kiszállítják az ország egész területén, 10 kg súly feletti megrendelés esetén kell fizetni 600 Ft-ot.
Ha bármelyik üzletben 5000 ft felett szoktál vásárolni, akkor megéri tovább olvasnod!

INGYENES REGISZTRÁCIÓ, és máris klubtag vagy!

Befektetés nélküli kiegészítő-, vagy fő jövedelmi lehetőség.

Folyamatosan bővülő árukészlet, a család minden tagját kiszolgáló online vásárlási lehetőség.

Nem kötelező havonta vásárolni, de megéri, ha jövedelmet is szeretnél elérni a klubtagsággal.
Ehhez elég havonta elég EGYSZER 5000.- ft-ért vásárolnod a webáruházban!

Rendeléstől számított 2 munka napon belül megérkezik a megrendelésed! Minden termék kiskereskedelmi áron kapható, tehát mintha a helyi boltban vásárolnál! A webáruházat a TK-Office Gazdasági Szolgáltató KFT hozta létre.

Egy kis ízelítő a webáruház kínálatából:ITT!

Mielőtt regisztráltam volna, benéztem a webáruházba, és az ÖSSZES terméket átnéztem. Nem órákat,csak. kb negyed órát vett igénybe! Kizárólag csak olyan termékeket tettem a kosárba, ami kell. Kíváncsi voltam, össze tudom-e hozni az 5000 ft-ot?

Lehet, hogy arra gondolsz most:
Miért éljek ezzel a lehetőséggel, ha a kenyérért úgy is el kell mennem a boltba?
A válaszaim:
Amit a klubban megrendelsz, már nem kell megvenned és CIPELNED!A napi vásárlásaidat olcsóbban megúszhatod!Teszel annak érdekében, hogy visszakapd a vételárat!Lelkesít majd, hogy mások vásárlásai után te kapsz fizetést kéthetente!Kedvezményt kapsz már a második vásárlásból! ...és azt is lenne mire költeni igaz?Független kereseti lehetőség van a kezedben!Mindezt ingyen, kötelezettségek nélkül elérheted! Ingyen regisztrálhatsz, nincs semmilyen rejtett költség, se beugrató, sem apró betűs részek!

Lesz, aki hisz benne, és lesz, aki csak legyint egyet.Én maradok azoknál, akik hisznek abban, hogy lehet kényelmesebben, mégis olcsóbban élni.

Köztük is lesz, aki csak megveszi havonta a min. 5000 Ft-os csomagját, és azt veszi észre, hogy egyre többet tud vásárolni ugyanannyi pénzért. Ők az egyszerű vásárlók.

A program a regisztrációs idő szerint besorol mindenkit egy kedvezményi rangsorba!Minél többen lesznek, annál nagyobb a kedvezmény.

Lesznek olyanok, akik észreveszik benne az üzleti lehetőséget is!Megveszik azt a terméket, amit amúgy is megvennének, és elmondják az ismerőseiknek, barátaiknak, hogy a kiadásukból egyre növekvő jövedelmük származik! Ők kedvezményt kapnak minden egyes új, regisztrált tag után, mert elmondták, reklámozták a klubot.

Képzeld csak el, a gép előtt ülve kiválasztod a termékeket, megrendeled, a csomagot szállításkor fizeted, és még kedvezményeket is kapsz, sőt, jövedelmed is származik belőle! Cserébe pedig csak annyit tettél, hogy elmondtad másoknak, hogy hol vásárolsz!

Lassan itt az ősz, aztán a tél. Amit megrendelsz a klubban, azért már nem kell elmenned a boltba erős szélben, hóesésben! Nem kell nagykabátban várni, hogy végre te kerülj sorra a kasszánál!

Szeretnél körülnézni a webáruházban, mielőtt döntenél? Kérlek, add meg a nevedet, és máris küldök meghívót. A meghívó NEM KÖTELEZ SEMMIRE! Nem kötelező regisztrálni, ha megkaptad a meghívót! De, ha mégis regisztrálni szeretnél, arra a meghívón keresztül van csak lehetőséged.

Név: *
Email: *--------------------------------------------------------------------------------


--------------------------------------------------------------------------------


SMS-Hirdetőfal
A Te hirdetésed helye! Hirdess a portálomon! SMS-hirdetés ára 210 Ft
A Te hirdetésed helye! Hirdess a portálomon! SMS-hirdetés ára 210 Ft

A Te hirdetésed helye! Hirdess a portálomon! SMS-hirdetés ára 210 Ft
A Te hirdetésed helye! Hirdess a portálomon! SMS-hirdetés ára 210 Ft

Hirdess!
NetLight - Ingyen látogatók
-Honlap készítés
-Domain regisztráció


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!